Elena Denia participa en el Cicle d'Activitats per celebrar el Dia Internacional de la Xiqueta i la Dona en la Ciència

14/02/2018

DEL 13 AL 16 DE FEBRER

Elena Denia - Ingenio (CSIC-UPV) participa en el Cicle d'Activitats per celebrar el Dia Internacional de la Xiqueta i la Dona en la Ciència

Horari i accès: Totes les activitats seran a les 19 h, d’entrada gratuïta i aforament limitat.
Ubicació: Xerrades i taula redona, Sala Hort de Tramoieres del Jardí Botànic, c/Quart, 80
Projecció: Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic, c/Beat Gaspar Bono s/n

Visibilitzar el treball de les científiques, reivindicar les seues aportacions, facilitar i promoure l’accés de les dones i xiquetes als àmbits científics i tècnics i promoure pràctiques que afavorisquen la igualtat. Són alguns dels objectius de la commemoració del Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència, que ve celebrant-se des de 2016, i al que enguany s’uneix el Jardí Botànic amb un cicle d’activitats que inclou xarrades, debats i projecció de la pel·lícula Figuras ocultes. El programa ve recollit en la plataforma 11defebrero.org que recopila totes les activitats previstes en relació amb aquest esdeveniment i que està obert a tota classe d’entitats per omplir una agenda que done a conèixer la situació de la dona als àmbits científics i tècnics.

Confiem que el cicle d’activitats que hem preparat servisca per inspirar generacions presents i futures. Per això, comptarem amb científiques de primer nivell que compartiran amb nosaltres els projectes als que dediquen la seua vida, mostrarem la destacada aportació de les dones en sectors on no estem acostumats a veure’ns i reflexionarem sobre el paper de les dones en àmbits com la ciència ficció.

Més informació: Jardí Botànic